Du kan laste ned en logg når som helst, både lukkede og åpne logger.

Du vil kunne laste ned logger som PDF-filer, slik at de kan printes eller arkiveres i arkivet til din organisasjon.

Last ned en lukket logg

Du kan finne alle lukkede logger fra menyen i "Innstillinger".

Klikk på tannhjulet øverst i høyre hjørne, og velg deretter "Arkiv".

Her vil du finne en liste over alle lukkede logger.

Klikk på ikonet for nedlasting til høyre for loggen du ønsker å laste ned:

Last ned en aktiv logg

Du kan laste ned rapport for en åpen logg fra dashbordet. Klikk på den lille pilen ved siden av tittelen på loggen. Velg "Last ned logg som PDF".

Nettleseren din vil da automatisk laste ned loggen som en PDF-fil av den daværende versjonen av loggen.

Du kan også laste ned loggen mens du er inne i den aktive loggen. Klikk på ikonet for nedlasting i det øverste feltet, mellom "Lagstatus" og "Avslutt logg":

Velg så "Klikk for å laste ned":