For å kunne lage nye brukere i RAYVN, må du være tildelt en av de følgende rollene:

Kundeadministrator - kan endre alle brukere i en konto.

Gruppeadministrator - kan administrere brukere i gruppen den påloggede brukeren tilhører.

Opprett en ny bruker

Klikk på "Kontoinnstillinger", og velg "Brukere".

Du vil se en liste over alle brukere du har tilgang til å administrere i din organisasjon.

Her kan du endre, fjerne og opprette nye brukere. Dette er hvordan du oppretter en ny bruker:

1. Klikk på "Opprett ny bruker"-knappen.
  2. Et skjema vil dukke opp hvor du kan fylle inn detaljer om brukeren. Det er også lagt inn et automatisk generert profilbilde, som du kan erstatte med et eget profilbilde av brukeren.
  3. Fyll ut feltene med personopplysninger til brukeren. Dette inkluderer navn, e-post og telefonnummer.
  4. Du kan velge språk til brukerens profil. Dette vil ikke endre hvilket språk alle i din organisasjon kan bruke RAYVN i, bare den enkelte brukeren.
  5. Brukeren blir automatisk lagt til i den daværende aktive gruppen.
  6. Du kan spesifisere hvilke roller den nye brukeren kan ha. Les mer om de ulike brukerrollene her.
  7. Velg lag for den nye brukeren ved å klikke på "Knytt til lag", og velg ett eller flere av lagene i menyen.

Endre brukerinnstillinger

For å endre en brukers innstillinger, gå til "Kontoinnstillinger". I listen over brukere, finnes det også et filter.
Dersom din organisasjon har mange brukere, kan du filtrere ut den brukeren du ser etter ved å søke på navnet deres.

Etter du har valgt en bruker vil du se informasjonen om brukeren til høyre for brukerlisten. Rediger informasjonen du ønsker å endre om brukeren, og klikk "Lagre". Brukeren vil nå være oppdatert.

Du kan endre:

• Navn og telefonnummer.
  • Foretrukket språk.
  • Profilbilde.
  • Hvilke(n) gruppe(r) brukeren er med i.
  • Brukerens rolle i RAYVN.
  • Hvilke lag brukeren skal være en del av.
  • Sende anmodning om endring av passord.
  • Sende ny invitasjon til innlogging i RAYVN dersom linken de har mottatt tidligere har utløpt.

Importer brukere

Du kan også enkelt importere flere brukere/kontakter samtidig, og legge dem til i forskjellige kontaktlister.