RAYVN har en modul som tillater brukere å finne igjen alle rapporter som har blitt generert i din organisasjon. Finn rapportarkivet ved å klikke på ikonet for innstillinger (tannhjulet), og deretter "Rapporter".

I rapportarkivet kan du filtrere gjennom alle rapportene med valgene som du kan se nedenfor. Ved å kombinere ulike filtre, vil du kunne finne spesifikke typer loggrapporter du leter etter.

Dersom dun organisasjon har satt opp ulike hendelsestyper kan du også se hvilke hendelsestyper som blir brukt mest i din organisasjon. I tillegg kan du filtrere ut spesifikke hendelsestyper, og laste ned rapporter for ulike hendelser.