RAYVN på datamaskiner

RAYVN kan brukes på mange forskjellige enheter, så lenge enheten har en nettleser installert. Det er ingen behov for å laste ned ekstra programvarer på datamaskinen.

Anbefalte nettlesere:

Det er også mulig å bruke Internet Explorer 11, men siden Internet Explorer ikke vil oppdateres videre i fremtiden, anbefaler vi ikke å bruke RAYVN i denne nettleseren.

RAYVN på mobile enheter.

For å installere RAYVN på telefonen din, eller nettbrettet ditt, burde du installere appen for iOS eller Android

Det er gratis å installere appen, men for å få tilgang til din RAYVN-konto, må du logge inn med ditt brukernavn og passord fra RAYVN.

RAYVN-appen krever:

iOS 9.0 eller nyere

Android 4.1 eller nyere

For øyeblikket er det ingen egen app for iPad, men du kan installere mobilappen på en iPad. En annen mulighet er å bruke RAYVN gjennom Safari på iPaden/nettbrett. Du logger da inn i app.rayvn.global, som du ville gjort på en pc.