For å logge inn i RAYVNs app, klikk på ikonet for appen.

Dersom du logger inn for første gang, vil du blir spurt om å skrive inn brukernavn og passord. Du bør ha mottatt brukernavnet ditt i en e-post da du ble tildelt en bruker. Passordet er også satt av deg da du bekreftet e-posten og opprettet et passord.

Skriv inn brukernavnet ditt (oftest e-posten din), og passordet, og klikk "Logg inn".

Dersom du av en eller annen grunn ikke kan logge inn, må du resette passordet ditt. Klikk på "Dont remember your password?" / "Har du glemt passordet?".
Du vil da bli tilsendt en mail hvor du kan opprette et nytt passord for brukeren din. Når du har gjort det, kan du forsøke å logge inn igjen i appen.