1. Åpne RAYVN-appen på din mobil/enhet og trykk "+ Start logg"
  2. Velg "Opprett egendefinert logg". Velg om du skal opprette en øvelse eller en reell hendelse, og skriv inn tittelen for loggen din og beskrivelse av hendelsen.

3. Under "Velg lag" kan du velge hvilke lag du ønsker å invitere til loggen.

4. Etter du har valgt lagene du ønsker å legge til i øvelsen klikk "Send invitasjon til lag og gå til loggen".