Det korte svaret er ja. RAYVN kan brukes i alle land, gitt at de har tilgang til internett og/eller har mobildekning.

Etter forespørsler lager RAYVN nasjonale telefonnummer som brukes til å sende ut SMS-er fra systemet, så vel som automatiserte telefonsamtaler.

Skann denne QR-koden med telefonen din, og legg til RAYVNs kontaktinformasjon til kontaktlisten din. Når du mottar en SMS eller telefon fra RAYVN, vil telefonen din da gjenkjenne nummeret brukt av RAYVN.

Dersom du er på datamaskin, kan du klikke her for å laste ned kontaktfilen.