Du kan enkelt dele loggoppføringer med samvirkeaktører, men før du kan gjøre det må du passe på at du:

• Har satt opp samarbeidsavtale med dem i kontoinnstillingene dine.
  • Har invitert samvirkeaktøren til loggen din.

Åpne loggen din, og finn loggoppføringen du ønsker å dele med en/flere samvirkeaktører.

Klikk så på "dele"-ikonet.

Velg samvirkeaktørene du ønsker å dele loggoppføringen med, og klikk deretter "Del".

Du kan også velge om du ønsker å legge ved en melding. For å gjøre det, klikk "+ Legg til melding".