RAYVNs mobilapp er gratis å bruke for alle kunder. Appen kan lastes ned på alle smarttelefoner som bruker iOS-systemet (iPhone), og Android-systemet (Samsung, Huawei, Sony osv.).

For iOS

Klikk på denne linken , eller søk etter "RAYVN" i App Store.

Klikk på nedlastningsikonet. Dette er en gratis nedlastning, og appen burde lastes ned og installeres automatisk.

Dersom du ikke er logget inn med din Apple-ID, kan du bli spurt om å logge inn med ditt Apple-ID brukernavn og passord før appen blir lastet ned.

Om du ikke har lastet ned noen apper før, kan du lese denne artikkelen fra Apple.

For Android

Klikk på denne linken, eller søk etter "RAYVN" i Google Play på telefonen din.

Klikk på nedlastningsikonet, og appen vil automatisk bli lastet ned og installert på telefonen din.

Dersom du ikke er logget inn på din Google-konto, vil du kunne bli spurt om å logge inn med ditt brukernavn og passord for Google/Android.

Etter at appen har blitt lastet ned, burde du kunne se ikonet til RAYVNs app på telefonen din.

Du kan nå klikke på ikonet og logge inn.