Om du har mottatt en varsel om å bli med i en logg, vil du se alle aktive logger i appen. Klikk på loggen for å komme inn i hovedloggen for hendelsen.

Når du har kommet inn i hovedloggen, vil du se loggstrømmen som kontinuerlig oppdateres med informasjon om hendelser, og loggoppføringer. Denne loggen er kun tilgjengelig for brukere som har blitt invitert til loggen.

Innholdet i loggen blir oppdatert automatisk, så du trenger aldri selv å manuelt oppdatere siden for å oppdatere loggen.

Dersom det er lagt ut bilder i loggstrømmen kan du se dem i full størrelse ved å klikke på dem.