Alle som har mottatt en notifikasjon vil kunne ha tilgang til den spesifikke loggen i appen.

Innholdet i loggen vil bli oppdatert kontinuerlig, som gir alle en helt fersk og oppdatert logg til enhver tid.

Legg ut innlegg i loggen

For å legge til et logginnlegg, trykk på den grønne knappen i det nedre høyre hjørnet.

Derfra vil du få opp flere valg. For å skrive et logginnlegg, klikk på "Send loggoppføring".

Det er også en snarvei som gjør at du raskt kan komme rett til loggoppføring, ved å bare holde på den grønne sirkelen med en blyant i 1,5 sekunder.

Når du ser skjermen med tittel "Ny logghendelse", kan du begynne å skrive i feltet "Loggoppføringstekst". Når du er ferdig å skrive, trykker du "Lagre oppføring".

Dersom du ønsker å legge til bilde til loggoppføringen kan du gjøre det ved å trykke på "Legg til bilde". Du kan deretter velge om du ønsker å legge til et bilde ved å bruke kamera, eller hente bilde fra album.

Du kan også velge å markere innlegget ditt som "Frigitt informasjon", eller "Nøkkelhendelse". Loggføringer markert i disse kategoriene vil være synlig forskjellige fra de andre innleggene i loggstrømmen, og skal være enklere å finne igjen.

Nøkkelhendelse

Innlegg markert som nøkkelhendelser vil synlig bli markert i loggstrømmen. Dersom du legger ut et innlegg du ønsker alle skal legge godt merke til, og som burde være enkelt å finne igjen senere, kan du markere innlegget ditt som en nøkkelhendelse.

Frigitt informasjon

Loggføringer som er markert som "Frigitt informasjon" betyr at loggføringen inneholder informasjon som ditt lag har lov til å videreføre til andre. Det er viktig å kunne skille mellom innlegg som er markert med og uten "Frigitt informasjon" når det er snakk om hendelser med mye sensitiv informasjon for din organisasjon.

Legg til bilder i en logg

Klikk på den grønne knappen i nedre høyre hjørne i loggen. Her kan du velge mellom "Ta bilde", eller "Last opp bilde fra bibliotek". Du kan legge til flere bilder i én loggoppføring.

Du kan også legge til et bilde i en loggoppføring, som vist tidligere i artikkelen.

Når du har lagt ut et bilde i loggen, blir bildet lastet opp i full kvalitet til vår server, men en forhåndsvisning vil vises i loggstrømmen. For å se det fulle bildet i loggstrømmen, trykk på forhåndsvisningen. Bildet vil være synlig for alle som har tilgang til den spesifikke loggen bildet ligger i.