Dersom du har glemt passordet til profilen din, eller har behov for å endre det, kan du gjøre det på følgende måte:

1. Gå til innloggingssiden til RAYVN på app.rayvn.global. Klikk på "Don't remember your password?".

2. Skriv inn e-postadressen din, og klikk "Send email".

Du må skrive inn den samme e-postadressen som er knyttet til din bruker i RAYVN. Dersom du skriver inn en annen e-postadresse, vil du ikke få tilgang til å endre passordet.

3. Du vil nå motta en e-post med tittel "Password change request". Når du åpner e-posten, klikk på lenken i e-posten.

Dersom du ikke kan se e-posten din i innboksen etter et minutt eller to, sjekk at den ikke har havnet i spam-filteret. Dersom den ikke ligger der heller, sjekk at du har skrevet inn korrekt e-postadresse.

4. Du kan nå definere et nytt passord. Sørg for at passordet er korrekt, du må skrive inn passordet i to felt.
Bekreft det nye passordet ved å klikke på pilen.

5. Du vil få en bekreftelse på at passordet har blitt byttet med en melding hvor det står "Your password has been reset successfully".

6. Gå tilbake til innloggingssiden, og skriv inn e-postadressen din og ditt nye passord. Du vil nå kunne logge inn i RAYVN.

Dersom e-postadressen din ikke blir gjenkjent når du forsøker å logge inn, betyr det at det ikke finnes noen RAYVN-bruker tilknyttet denne e-postadressen. Da din RAYVN-bruker ble opprettet, skulle du ha mottatt en e-post. Søk etter alle e-poster fra RAYVN i din innboks, og se hvilken e-postadresse denne e-posten ble sendt til. Du må bruke denne e-postadressen for å kunne logge inn i RAYVN.

Dersom du ikke er sikker på om du har en RAYVN-bruker, ta kontakt med din RAYVN-administrator i ditt selskap/din organisasjon. Det er RAYVN-administratoren som lager nye brukere i RAYVN.