I tillegg til å sende ut egne invitasjoner til samvirkekoblinger med dine interessenter, kan du oppleve at andre organisasjoner sender deg en forespørsel til å lage en samvirkekobling.

Det er personen som lager invitasjonen i den andre kontoen som bestemmer hvilken e-postadresse invitasjonen skal gå til.

Når du mottar en forespørsel om å lage en samvirkekobling på nett, vil du få en e-post som ser slik ut:

I e-posten vil du se en femsifret kode. Denne vil du trenge for å sette opp koblingen.
Logg inn i RAYVN, gå til Kontoinnstillinger og velg "Samvirke". På venstre side vil du se et felt som sier

Skriv inn den femsifrede koden du fikk i e-posten her, og klikk "Lagre".

Når koblingen er godkjent, vil du se et ikon som viser et håndtrykk ved siden av navnet på samvirkeaktøren din.

Du kan når som helst velge å endre det "anvsvarlige laget" som er knyttet til samvirkeaktøren din.
Det ansvarlige laget er det laget som vil motta varsling når samvirkeaktøren din ber om å samarbeide under en logg.