Dersom du ønsker å inkludere logoen til din organisasjon i den nedlastede versjonen av loggen din, kan du laste den opp i Prosjektinnstillingene.

Merk: For å ha tilgang til Prosjektinnstillinger må du ha brukerrollen Kontoadministrator.

For å laste opp en logo til din konto, trykk på innstillingshjulet, og gå til Prosjektinnstillinger.

Deretter gå til "Logo"-seksjonen, og klikk å opplastningsfeltet for å laste opp din logo.

Når du er ferdig, trykk "Lagre logo" for å lagre din logo.

Merk: RAYVN godtar bare bilder av en logo i et 1x1-format. Dersom logoen din er i et annet format, vil den se skjev/vridd ut når du bruker den i dine nedlastede logger.