For å kunne slå på funksjonaliteten som tillater brukere å redigere loggoppføringer må du ha tilgang til Prosjektinnstillinger.

Merk at kun brukere som har rollen Kontoadmin har tilgang til disse innstillingene.

Dersom du ønsker å slå på muligheten for å kunne redigere loggoppføringer, gå til Prosjektinnstillinger, og velg deretter "Logg-innstillinger".

Her vil du se seksjonene "Logg-innstillinger", og "Loggverktøy".

Klikk på bryteren ved siden av seksjonen som heter "Slå på redigering av loggføringer":

Trykk til slutt "Lagre logg-innstillinger" for å lagre endringene dine.

Merk:

Å slå på denne funksjonen gjør det mulig for alle brukere å endre loggoppføringer. Dette inkluderer også loggoppføringer fra gamle logger.

Dersom noen gjør en endring på en loggoppføring vil det dukke opp en versjonshistorikk, så du vil alltid kunne se hvem som har publisert en loggoppføring, når den ble publisert, og hva det stod i den originale loggoppføringen. Du vil også kunne se når en loggoppføring har blitt endret, og hvem som har endret den.