Outlook Add-in kan brukes til å forbedre arbeidsflyten og lar deg publisere e-poster direkte fra Outlook-innboksen din til en aktiv logg i RAYVN.

Nærmere bestemt vil dette si at du kan publisere innholdet i en e-post fra Outlook som en loggoppføring i en aktuell logg du selv velger.

Når man håndterer en hendelse er det viktig å få med seg korrekt data med korrekt dato/tidsmarkering.

Ved å bruke Outlook Add-in blir det mulig å loggføre e-poster umiddelbart.

Ved bare et par klikk kan du konvertere en e-post fra Outlook til en loggoppføring, og dermed sørge for at all relevant informasjon er inkludert, og at du ikke trenger å videreformidle inormasjonen manuelt.

På den måten kan du også loggføre og dokumentere informasjonen fra disse e-postene samlet i loggen.

Du kan også spesifisere hvilken logg, hvilket rom og ev. hvilken delhendelse du ønsker at loggoppføringen skal publiseres i, helt presist.

Du kan også justere informasjonen som står ført i e-posten, og legge ved mer tekst eller dokumenter som kan hjelpe til å skape mer kontekst rundt e-posten.

I tillegg kan du velge å fjerne tekst fra e-posten, dersom det er behov for det mtp. f.eks personvern eller lignende.

Bruk av Outlook Add-in kan effektivisere kommunikasjonen, og du slipper å bruke dyrebar tid på å manuelt overføre informasjon fra e-poster inn i RAYVN.  Dette vil minske antall feil, og sørge for klarere kommunikasjon inn i loggen.

For å publisere loggoppføringen, gå til e-posten du ønsker å publisere, velg RAYVN-integrasjonen og gjør eventuelle nødvendige justeringer på loggoppføringen.
Når du er klar for å publisere loggoppføringen i den valgte loggen, velg "Loggfør".