Du finner kartet til venstre for loggstrømmen, under mappen "Kart".

Kartet kan brukes til å vise lokasjonen til:

• Ansatte og personer innvolvert
  • Hendelser
  • Nøkkelhendelser
  • Steder, og ressurser knyttet til de stedene

Ansatte og personer innvolvert

Dersom en bruker logger inn i RAYVNs mobilapp og aksepterer å dele lokasjonen sin, vil markeres i kartet med et ikon og brukerens navn.

For å skru av sporingen på mobiltelefonen, trykk på sporingslinken og skru av eller på sporing der.

Hendelser

Hendelser kan markeres i kartet ved å velge hendelsen under "hendelser"-mappen på venstre side av skjermen.

Når du går inn på mappen med hendelser, kan du se et posisjons-ikon på hendelsen. Hvis du klikker på dette, vil du kunne plassere hendelsen i kartet.

Du kan velge å legge til lokasjonen på tre forskjellige måter:

• Du kan legge til lokasjonen ved å skrive inn adresse. Når du skriver inn adressen til lokasjonen, vil en posisjonsmarkør automatisk bli lagt til på den adressen av RAYVN. Korriger markøren ettersom nødvendig, og trykk enter. Klikk "Velg posisjon".
  • Ved å bruke GPS-koordinater. Skriv inn GPS-koordinatene i feltene for koordinater, og klikk på "Velg posisjon".
  • Ved å klikke direkte i kartet. Dersom du bare ønsker en mer generell posisjon på markøren, kan du velge å trykke på et sted i kartet. Du kan zoome inn og ut i kartet for å finne mer presise posisjoner. Klikk så "Velg posisjon".

Nøkkelhendelser

Når du loggfører nøkkelhendelser, vil de bli plassert i kartet for å indikere hvor personen som loggførte dem befant seg da de logget hendelsen.

Filte

Du kan velge å filtrere markørene på kartet for å finne nøyaktig den informasjonen du trenger. Du kan skru av og på filtre for forskjellige elementer for å skjule eller vise dem. Du kan skru av og på filtre ved å klikke på "Filter for kart" i øvre høyre hjørne i kartet.

Du kan filtrere mellom:

• Lagstasjoner
  • Hendelser
  • Deltakere
  • Nøkkelhendelser

Ved å klikke på ikonet for instillinger (tannhjulet) ved siden av "Filter for kart" kan du velge om du vil se deltakernes navn.

Kartet er tilgjengelig i både kart- og satelittmodus. Du kan velge hvilken måte du vil se kartet på oppe til høyre i kartet.

Endre lokasjonen til en logg.

Det er også mulig å endre lokasjonen til en logg etter at den er åpnet, dersom du bruker nettversjonen av RAYVN.

For å endre posisjon for loggen, klikk på posisjonsmarkøren ved siden av tittelen på loggen. Du vil da åpne kartet og ha muligheten til å velge en ny posisjon for loggen.