Pårørendesenteret er en ekstra modul som kun er tilgjengelig for brukere som har et tilknyttet lag for pårørende i en krisesituasjon.

Deltakere som håndterer pårørende vil motta varsler slik som alle andre lag. Når de går inn i RAYVN i deres nettleser, vil de se en aktiv logg på deres dashbord.

Når de åpner den, vil de komme rett inn i modulen for pårørendesenteret.

Som i en standard RAYVN-logg, har pårørendesenteret en loggstrøm på venstre side av skjermen. Denne vil vise informasjon om:

1. "Frigitt informasjon" fra den aktive RAYVN-loggen.
  2. Alle oppføringer som de som håndterer pårørendesenteret lager med inngående og utgående anrop.

Over loggstrømmen har du flere valg for filtrering av informasjonen du måtte trenge. Bruk søkefeltet til å filtrere ut informasjonen du trenger. Bare begynn å skrive, og så vil RAYVN automatisk filtrere ut treff basert på hva du allerede har skrevet i søkefeltet.

På høyre side av pårørendesenteret, kan du gjøre flere ting:

• Loggføre telefonsamtaler
  • Registrere innringere og informasjon om dem
  • Registrere berørte personer og deres informasjon
  • Føre opp relasjon mellom innringeren og den berørte personen.

Tilgang til pårørendesenteret

Kun medlemmer av laget som håndterer pårørende har tilgang til informasjon i pårørendesenteret. Andre brukere som bruker RAYVN kan se loggen for pårørendesenteret i "Pårørende"-feltet. Men de har kun tilgang til å lese oppføringene. De kan ikke redigere informasjonen i loggen. De kan også se listene over innringere og berørte personer.

En RAYVN-bruker kan også invitere laget som behandler pårørende inn i deres aktive logg.

Dersom du ikke har tilgang til pårørendesenteret, vennligst ta kontakt med oss for mer informasjon.