Under en pågående logg kan du se lokasjonen til medlemmer av laget ditt, så vel som lokasjonen for hendelser og hvor loggen ble opprettet, dersom det har blitt spesifisert. Dette gir deg full oversikt over hvor dine ressurser er lokalisert.

For å få tilgang til kartet i appen, klikk på meny-ikonet øverst i høyre hjørne, og velg deretter "Kart".

Du kan navigere i kartet ved å bruke fingrene til å forstørre eller forminske kartet.

Under kartet kan du se en liste over alle personer og hendelser som er involvert i loggen. Om du bare ønsker å se enten personer eller hendelser i kartet, kan du bruke filteret til å skille ut det du ønsker å se. Filteret er satt til å vise alt som er markert i kartet med mindre du velger noe annet.

Dersom du ønsker, kan du også velge å trykke på en person eller en lokasjon i listen under kartet, for å se lokasjonen til den spesifikke hendelsen eller personen.

Lokasjonen for personer blir oppdatert kontinuerlig for de som bruker mobil-appen. Dersom du ønsker å skru av lokasjonsdelingen, kan du trykke på den grønne pilen hvor det står "Slå av sporing" i navigasjonsmenyen.

Deltakere som bruker web-versjonen av RAYVN deler lokasjonen til den spesifikke datamaskinen de jobber fra. Lokasjonen for hendelser settes manuelt når du oppretter en hendelse.