Et sted i RAYVN kan være alt ifra lokasjonen til hovedkvarteret til din organisasjon, lokasjoner til kjente bygninger og fabrikker, til et ulykkessted eller et sted hvor en hendelse har skjedd. Stedene du oppretter i RAYVN vil bli lagret, og når du åpner en logg vil du bli bedt om å spesifisere stedet hvor en hendelse har skjedd. Du kan lage så mange steder du ønsker i RAYVN.

For å endre/legge til steder, gå til "Kontoinnstillinger", og klikk på "Steder".

For å lage et nytt sted, klikk på "Lag nytt sted".

Skriv inn navnet på stedet, og bruk kartet til å finne lokasjonen. Du kan også tilegne et sted til en gruppe. For fysiske steder burde du også legge ved lokasjonen ved å skrive inn adressen, eller ved å legge inn GPS-koordinatene.

Når du trykker på "Lagre", blir stedet lagret i listen over steder. Gjenta prosessen dersom du ønsker å opprette flere steder.