Mange trenger å delta i RAYVN gjennom andre organisasjoners prosjekter/hendelser. I mange tilfeller bruker ditt selskap RAYVN, slik som selskaper du samarbeider med også gjør. RAYVN tillater en enkelt bruker å være del av flere organisasjoner.

Mens man har en bruker i sin egen organisasjon, kan andre også legge deg til i deres organisasjons RAYVN-konto. For din egen organisasjon kan du spørre om hjelp fra eksterne brukere eller selskaper, eller så kan du gi dem tilgang til en logg, bare for å gi dem tilgang til oppdatert informasjon om en situasjon.

Det kan være alt fra:

• Kunder
  • Naboselskap
  • Nødetater
  • Offentlige tjenester
  • Mediarelasjoner
  • Osv.

Dersom du har en eksisterende RAYVN-bruker, men er lagt til i en annen RAYVN-konto, vil du motta en e-post, slik som du ser lenger nede. E-posten vil informere deg om hvilken organisasjon, og person som har lagt deg til deres RAYVN-konto. De kan nå legge deg til i deres egne lag.

Så når dine naboselskap trenger din hjelp vil du motta varsel sendt fra dem.

Når du logger inn i RAYVN på nettsiden, vil du nå kunne bytte mellom organisasjonene du har tilgang til. Som standard vil du bli logget inn i den organisasjonskontoen du sist var aktiv i.

I øverste høyre hjørne, under navnet ditt, vil du se hvilken organisasjonskonto du er logget inn i. Klikk på navnet ditt for å se de tilgjengelige organisasjonene, og velge den du vil bytte til.

Dersom du aksepterer en invitasjon til en logg gjennom mail, burde du logges direkte inn i den spesifikke organisasjonen.