Du kan fjerne et lag fra en åpen logg når som helst. Etter at du har gjort dette, vil laget ikke lenger kunne se innholdet i loggen. 


  1. Klikk på symbolet for lagstatus i øvre høyre hjørne. 
  2. Klikk på "Lag". 
  3. Klikk på ikonet for å fjerne lag. 


Når du har valgt et lag du vil fjerne, vil du få muligheten til å sende en beskjed til laget før du fjerner dem, eller å fjerne dem uten beskjed.