Når du bruker RAYVN i nettleseren din vil nettleseren lagre noe informasjon i sin buffer og informasjonskapsler.

Noen ganger kan det å fjerne nettleserbufferen fikse problemer som er relatert til innlogging, innlasting av sider, eller enkelte formateringsproblemer.

Problemet blir skapt når det har blitt gjort endringer i RAYVN og dets tjenester, og nettleseren din nå løper på en gammel versjon av programmet fordi det er lagret i nettleserloggen/bufferen.

Hvordan du fjerner denne bufferen, eller dataen, i nettleseren din varierer fra hvilken type nettleser du bruker. Det kan også variere fra om du bruker Mac eller Windows, og også hvilken versjon av den spesifikke nettleseren du bruker.

Det kan også variere ut ifra hvilke språkvalg du har i din nettleser. Derfor vil vi gjerne henvise deg til hjelpesidene til de mest brukte nettleserne lengre nede. Du kan ofte trykke "Hjelp" i din nettleser, for å finne mer informasjon om dette.

Det er likevel en enkel prosess som bare vil ta et par sekunder i innstillingene i nettleseren din.

Her finner du fullstendige oversikter over hvordan du sletter nettleserbuffere i:

Chrome

Safari

Microsoft Edge