Opprett en meldingsmal

Gå til kontoinstillinger, og velg "Meldingsmaler".

Klikk "+ Ny meldingsmal", og fyll inn de følgende feltene:

• Navn: Gi malen din et navn som gjør den lett å gjenkjenne senere
  • Beskrivelse: Du kan legge ved en beskrivelse som gir mer informasjon om malen, for eksempel i hvilke situasjoner malen bør brukes osv.
  • Maltype: Velg tilgjengelighetsgraden av malen. Skal den for eksempel være tilgjengelig i hele organisasjonen din, eller skal den bare være tilgjengelig for din gruppe?
  • Gruppe: Velg hvilken gruppe malen skal være knyttet til.
  • Mal: Skriv inn teksten du ønsker å forhåndsdefinere i malen din i boksen på venstre side. På høyre side vil du kunne se en forhåndsvisning av hvordan meldingen vil se ut.

Når du er ferdig, klikk "Lagre" for å lagre meldingsmalen. Nå vil den være tilgjengelig neste gang du skal sende en melding i den aktive loggen din.

Bruk av meldingsmaler

Når du skal bruke en meldingsmal i en aktiv logg, klikk på papirflyet.

Deretter velger du mottakerne som skal motta meldingen, og klikker "Velg meldingsmal".

Når du velger den malen du ønsker, vil teksten dukke opp i tekstboksen.

Gjør endringer dersom det er nødvendig, og klikk "Send melding" for å sende meldingen.