Tagger kan brukes for a kategorisere ressurser og loggopføringer, og kan opprettes av gruppeadministratorer og kontoadministratorer.

For å opprette en ny tag, finn fanen "Tagger" i kontoinnstillingene, og klikk "+Opprett ny tag".

Fyll inn disse feltene:

Gi taggen din et navn, og velg en farge som gjør den lett å kjenne igjen.
Vi anbefaler å velge forskjellige farger på taggene dine, slik at det blir enklere å skille mellom dem når du skal bruke dem senere.

Deretter velger du hva slags tag du skal lage. Det er to typer tagger du kan opprette: Ressurstagger og Loggtagger

Loggtagger brukes til å markere loggoppføringer, og kategorisere dem. Dette kan være nyttig av to grunner:

1. Du kan gi leseren en indikasjon på hva loggoppføringen handler om, før de trenger å lese hele oppføringen

2. Det gjør det enklere å finne enkelte loggoppføringer når man filtrerer etter en type loggoppføringer i søkefeltet i toppen av loggstrømmen

Ressurstagger brukes til å kategorisere ulike typer ressurser. Dette kan for eksempel være medisinsk utstyr, eller kjøretøy.

Til slutt velger du hvilken gruppe taggen skal tilhøre, og "synligheten" for taggen. Synligheten betyr at du velger om taggen skal være tilgjengelig på et Globalt, Regionalt eller Lokalt nivå i kontoen din.