Dersom du har tilgangsnivået Kontoadmin eller Gruppeadmin vil du kunne eksportere personell fra RAYVN.

Du kan eksportere brukere, respondere, kontakter og kontaktlister.

For å vise hvordan man gjør dette, vil vi vise et eksempel for å eksportere kontaktlister.

For å eksportere en kontaktliste i RAYVN, gå til Kontoinnstillingene, og velg "Kontaktlister".

Deretter velger du kontaktlisten du ønsker å eksportere, og klikker "Exporter":

Merk:

Informasjonen som ligger i kontaktlistene (og som ligger under brukere, respondere og kontakter), vil bli konvertert til en Excel-fil.

Feltene som blir inkludert i den nedlastede filen er:

• Type (Bruker, Responder eller Kontakt)
  • Fornavn
  • Etternavn
  • Tittel/Rolle
  • Telefonnummer
  • E-postadresse
  • Kontaktliste

Den eksporterte Excel-filen vil lastes ned i din nettleser, og du vil kunne finne den i seksjonen for nedlastede filer på din datamaskin/enhet.