Del en loggoppføring
Å dele et logginnlegg gjør det enkelt å sende viktig informasjon videre til de som trenger den. Du kan dele innlegget med et annet rom, en annen aktiv logg, en samarbeidspartner, bestemte personer eller kontaktlister. Du slipper å skrive den samme informasjonen på nytt, og kan i stedet dele innlegget direkte fra RAYVN. Dette gjør det enklere å holde alle oppdatert og reduserer risikoen for at viktig informasjon blir glemt eller delt flere ganger.
For å dele en loggoppføring:
- Trykk "..." til høyre for loggoppføringen du ønsker å dele.
- Velg mottaker. Når du deler med andre rom i samme logg, andre aktive logger eller til samvirkeaktører, vil loggoppføringen videredeles direkte i RAYVN. Dersom du velger å dele med brukere, respondere, kontakter, lag, kontaktlister eller deltakere, vil loggoppføringen konverteres til e-post.
- Trykk Del.
- Loggstrømmen indikerer nå at loggoppføringen er blitt delt. Hold musen over for mer informasjon (klokkeslett).

Mulighet for å dele loggoppføring fra den aktive loggen.
Velg mottaker ved å skrive inn navn, eller trykk Legg til mottakere.

Oversikt over mulige mottakere. Når du velger de to øverste (i tillegg til rom) vil loggoppføringen deles direkte i RAYVN. For de andre alternativene, vil en e-post sendes ut.

Klar til å dele loggoppføring.

Loggstrømmen viser hvilke oppføringer som er delt.