Du kan legge til flere lag i en logg når som helst. Klikk på feltet som viser lagstatus, øverst i høyre hjørne, for å legge til flere lag i en åpen logg. 




Et sidefelt vil da åpnes, hvor du kan se alle aktive lag og brukere. I øverste hjørne av sidefeltet kan du klikke på "+ Legg til flere lag". 


Du vil nå få opp en liste over "Tilgjengelige lag". 

  1. Klikk for å legge til et lag
  2. Klikk for å se lagmedlemmer, og hvilke notifikasjonskanaler som er aktivert for dem.
  3. Skru av notifikasjoner. Lag vil automatisk motta notifikasjoner, med mindre denne funksjonen er skrudd av. De vil likevel bli lagt til i loggen, men de vil da ikke motta notifikasjoner om det. 
  4. Klikk for å fjerne et lag fra listen over "Valgte lag". De blir da flyttet tilbake til "Tilgjengelige lag".

Når du er ferdig å velge lag, klikk "OK". De valgte lagene vil motta notifikasjon (dersom det ikke har blitt fjernet), og vil få tilgang til loggen.