RAYVN kan settes opp etter hvordan din organisasjon ønsker. Det aller meste av disse innstillingene gjøres under "Kontoinnstillinger". Klikk på tannhjulet øverst i høyre hjørne, og deretter "Kontoinnstillinger" for å komme dit.

Her vil du finne flere faner som er delt inn i ulike kategorier. Du kan klikke på dem for å komme til ulike seksjoner.

Brukere

Brukere er fult autorisert til å bruke RAYVN. Legg brukere til lag for å aktivere notifikasjoner, legge til roller og gi administrasjonstillatelser.

Respondere

En responder er en brukertype uten tilgang til RAYVN. Legg dem til i lag for å aktivere notifikasjoner. Respondere kan svare på SMS-notifikasjoner når de er i et aktivt lag.

Kontakter

Kontakter er personer som du ønsker å varsle i en kritisk hendelse. Legg dem til i kontaktlisten for å aktivere enveis kommunikasjon gjennom e-post og SMS.

Lag

Brukere og respondere kan legges til i lag. Når en logg blir startet, kan du legge til lag i loggen, og de vil motta notifikasjoner og ha muligheten til å svare på dem.

Kontaktlister

Bruk kontaktlister til å varsle folk i kritiske hendelser. Legg til kontakter, brukere, og respondere til kontaktlisten din for å aktivere enveis kommunikasjon gjennom e-post og SMS.

Samvirkenettverk

Her ser du en liste over alle samvirkeaktører som er ført opp for din organisasjon. Samvirkeaktører er aktører som du ønsker å varsle eller kalle inn til kritiske hendelser. Dette kan for eksempel være:

• Beredskapssenter
  • Offentlige instanser
  • Forretningspartnere
  • Forsikringsselskaper
  • Søster- eller datterselskaper
  • Naboer
  • Osv.

Loggmaler

Lag maler for logger til ulike scenarioer på forhånd av en hendelse. Legg til lag, oppgaver, tekst og filer til en loggmal, som passer til din organisasjons beredskapsplaner.

Rapportmaler

Forhåndsdefiner maler som kan brukes når du skal skrive en rapport fra den aktive loggen. Legg til avsnittspunkter og skriv inn forhåndsdefinert tekst som vil inkluderes i rapporten.

Møtemaler

Du kan lage flere møtemaler og knytte dem til loggmaler og spesifikke rom.

Meldingsmaler

Lagforhåndsdefinerte meldingsmaler som kan brukes når du skal sende meldinger fra papirflyet i en aktiv logg.

Ressurser

Legg til ressurser i din organisasjon for å lage en oversikt over alle ressursene dere har tilgjengelige. Organiser dem ved å opprette kategorier, og knytt dem til Steder for å vite hvor ressursene er tilgjengelige fra. Du kan mobilisere ressurser fra en aktiv logg.

Steder

Et sted kan være en fysisk lokasjon som du kanskje vil knytte til en kritisk hendelse, eller til en logg. For eksempel lokasjonen til din organisasjons hovedkvarter eller ulike fabrikker og kontorbygg din organisasjon har overalt i verden.

Importer

Her vises oversiktene over importene som er utført. Det går for eksempel an å importere kontakter til kontaktlisten. Du kan slette en import ved å trykke på knappen "Slett import". Historikken blir liggende, men kontaktene fra importen vil bli slettet.

Søk

Bruk søkefunksjonen for å enkelt finne all informasjonen du trenger i din organisasjon.

Når du går inn på kontoinnstilinger, vil du se et søkefelt på høyre side av skjermen:

Søkefunksjonen ser gjennom alle mappene dine for å finne resultat som samsvarer med søkekriteriet ditt i alle grupper og undergrupper.

Klikk i søkefeltet for å søke på noe, og skriv inn det du leter etter. Resultatet vil vise alle seksjoner som inneholder det du søker etter. Det vil også vise antall resultater i hvert område, i hver gruppe i din organisasjon.

Resultatene vises i form av hyperlinker, og når du klikker på dem blir du tatt direkte til det du klikker på.

Du vil også se en knapp på høyre side av hvert gruppenavn. Klikker du på den, vil du havne rett i den gruppen du trykker på.

Du kan også velge å se mer eller mindre av hver gruppe ved å klikke på den lille pilen til høyre for hver gruppe.

Øye-ikonet viser hvilken gruppe du for øyeblikket befinner deg i.